Musikk i en nordisk sommernatt vektor

Midtsommer festkonsert

Musikk i en nordisk sommernatt

Med musikken til blant andre Hugo Alfvén, Jean Sibelius, Carl Nielsen, Edvard Grieg, Johan Svendsen osv. inviterer vi til en virkelig romantisk  feiring av midtsommer.

Sammen med Vestfold symfoniorkester og regionale dansere har vi gleden av å presentere 3 flotte solister – to sangere og én fiolinist.

Sopranen Beate Mordal og bass-barytonen Håvard Stensvold har begge sin utdannelse fra det fantastiske Operaakademiet i København og pedagogen Susanna Eken. Mordal har gjort en rekke roller her hjemme og har gjestet The Longborough Festival Opera samt festivalen i Aix-en-Provence. I våres sang hun i Ariadne auf Naxos ved Theâtre Champ-Elysées i Paris. Stensvold følger i sin fars fotspor og har sunget en rekke roller ved blant annet Det Kongelige Teater i København, Den Norske Opera og Drottningholm Slottsteater. Det er en glede å presentere slike nye, utmerkede sangere.

Men – det har alltid vært viktig for oss å presentere morgendagens store aktører. I fjor hoppet Ludvig Gudim inn på kort varsel under Midtåsen kulturfestival – og han gjorde det med stor bravur! Gudim studerer for tiden ved Julliard School of Music i New York – en av de mest prestisjefylte utdanningsinstitusjonene – og han er plukket ut som én av svært få studenter hos en av verdens fremste fiolinister, Itzak Perlman. Nylig vant Gudim en solistkonkurranse, og var solist i Alice Tully Hall i Lincoln Center of the Performing Arts den 25. februar. Til sommeren er han Årets fokusmusiker hos oss!

LØRDAG 22. JUNI KL. 18.00,
HJERTNES KULTURHUS

Billettsalget starter tirsdag den 2. mai.

Billetter á kr 300,-/100,- (barn/unge under 18 år) selges på:

Hjertnes billettkontor tlf. 33416760 eller hjertnes.no

Kulturelt Initiativ i kulturallianse med:

Vestfold fylkeskommune
Sparebankstiftelsen DNB - Dextra
Sandefjord kommune
Sandefjord blad
Rusken
Kulturrådet
Jotun
Bk Grafisk
Anders Jahres Humanitære stiftelse

Einar Abrahamsen AS,  Odd Gleditsch AS, DUKKEN 3 AS, CSD Sealing & Protecting Systems AS, Scandic Park Sandefjord, Unike Hoteller,  Hvalfangstens Hus AS, Norli bokhandel, Carlsen Fritzøe

Kontakt oss

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 15.36.42