HØSTFESTIVAL 2022 7. – 9. OKTOBER

Det inviteres til tre dager med svært interessante konserter helgen 7. – 9. oktober med Solister fra OsloFilharmonien, Engegårdkvartetten og Christian Ihle Hadland. I et år med fokus på Schubert vi bare presentere Forelle-kvintetten.  Filharmonikerne Elise Båtnes, Henninge B. Landaas, Louisa Tuck og Kenneth Ryland møter pianisten Christian Ihle Hadland for å fremføre denne godbiten av et kammermusikalsk verk. Ihle Hadland gir også en ren klaveraften med musikk av Schubert, Schumann og Schostakovich. Mellom disse to konsertene vil Engegårdkvartetten presentere to av Schuberts fantastiske strykekvartetter: Døden og piken – og hans store G-dur kvartett D887.

Høstfestivalen er vår første mulighet til å prøve ut de akustiske forholdene i den nye flerbrukssalen på Hjertnes – et fantastisk tilskudd til de allerede glimrende konsertlokaler vi har i byen! Blir dette den nye kammermusikksalen, er vårt store spørsmål – vel vitende om at vi ønsker å legge konserten med de to Schubert-kvartettene til Den Grønne Sal på Park Hotel. En perfekt Wiener-sal.

Trio Mediæval må være et tidsmessig perfekt ensemble for Høyjord stavkirke. Trioen feirer i år sitt 25-års jubileum med en rekke konserter i inn- og utland. Anna Maria Friman, Linn Andrea Fuglseth og Jorunn Lovise Husan byr på et vidt spekter av sanger som passer perfekt inn i den unike stavkirken. Kulturelt Initiativ er takknemlig for at vi for tredje år på rad får være med og avslutte Hælja hime i Andebu!

Og forhåpentligvis vil noen gode brikker til falle på plass utover høsten…

Kulturelt Initiativ i kulturallianse med:

HOVEDSPONSORER:

Jotun
Odd Gleditsch
Rusken
Jotron
Einar Abrahamsen
Hvallfangstens hus
Leo Invest AS
Sandefjords Blad
CSD
Bk Grafisk

SAMARBEIDSPARTNERE:

Sandefjord kommune
Sparebankstiftelsen DNB - Dextra
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Anders Jahres Humanitære stiftelse
Kulturrådet

Den Tyske Ambassade – Den Østerrikske Ambassade – Scandic Park Sandefjord

Unike Hoteller

Kontakt oss

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 15.36.42