SSENS TRIO – HØSTFESTIVAL 2024

Det blir kveldsmusikk til ensemblets ære i Midtåsen skulpturpaviljong søndag den 2. juni. Ssens Trio feirer sitt 10-års jubileum med nettopp Serenader. Sølve Sigerland, fiolin, Henninge Landaas, bratsj, og Ellen M. Flesjø, cello, framfører både Ernst von Dochnanys Serenade og Beethovens Serenade opus 8. Mellom disse verkene får vi stifte bekjentskap med et nykomponert verk av den norske komponisten Anna Berg – Earthward, Ever Circling – fra 2023.

VERDENSPREMIERE! Vi har bestilt et nytt verk til en helt spesiell anledning! Verkets tittel er svaret på ett av de spørsmålene vi stiller under årets Midtåsen kulturfestival. Håper vi nå pirrer deres nysgjerrighet – og at dere plotter inn helgen 14. – 15. september i kalenderen! Det der blir bare helt unikt!

Høstfestival 2024 finner sted i Den Grønne Sal på Park Hotel i selskap med Engegårdkvartetten – og i Harmonie arena sammen med Nordic Voices den 11. og 12. oktober. Storveis satsning med både Bela Bartok, Fanny Mendelssohn og Olav A. Thommesen ved siden av Beethoven og Mozart. OG – la deg friste av noe helt spesielt sammen med de seks sangerne i NV – Karlheinz Stockhausens Stimmung. Den sjansen får du ikke mange gangene!

Skulptur---Konsertsal-i-verdensklasse

Kulturelt Initiativ i kulturallianse med:

Jotun
Odd Gleditsch
Sandefjords Blad
Jotron
Einar Abrahamsen
Hvallfangstens hus
Leo Invest AS
CSD
Sandefjord kommune
Sparebankstiftelsen DNB - Dextra
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Anders Jahres Humanitære stiftelse
Den tyske ambassade

Scandic Park Sandefjord – Unike Hoteller

Kontakt oss

Skjermbilde 2018-03-23 kl. 15.36.42